event 2parale

joi, 16 aprilie 2015

Drept la replica... Prima casa vanduta in moneda virtuala Mcoin este una din Arad!

Buna!

La Arad este in plina desfasurare o "afacere" ce poarta toate semnalmentele unei fraude piramidale de tip Ponzi, si nimeni nu face nimic in privinta asta. Ba mai mult, orchestratorii se folosesc de trusturile media pentru a obtine credibilitate in fata naivilor care cred ca orice apare la TV e gata bun de mancat.
Mai toate agentiile de presa online (si nu numai) au difuzat si preluat, fara pic de discernamant, o stire-reclama despre o casa vanduta la Arad, tranzactia realizandu-se in asa-zisa moneda virtuala 'mcoins'.
Daca presa ar fi realizat macar o schita de ancheta jurnalistica, ar fi aflat ce se ascunde in spatele acestei stiri, si care este scopul ei.
Am cunostinte care au bagat mii de euro in "afacerea" asta (taxa de participare este de 1200E), si cel mai probabil nu-si vor recapata banii niciodata.
Cred ca e de datoria dvs sa anchetati temeinic toata situatia si sa reveniti cu detalii si clarificari, pentru a informa publicul de pericolul acestor inselatorii.
Iata cateva din semnalele de alarma care indica clar spre o teapa in derulare:
 - afacerea este bazata in Gibraltar - casa obisnuita a schemelor frauduloase tip MLM si Ponzi (vezi afacerea Delphin International)
 - ambii participanti la tranzactia cu pricina sunt promotori ByXpress, prin urmare, afacerea in sine este doar de ochii lumii - o reclama ieftina, platita doar cu pretul taxelor la stat pentru valoarea estimata in euro a casei, insa ajunsa pe  toate site-urile din Romania.
 - moneda MCOIN nu exista. Nicaieri nu sunt dovezi ale existentei acesteia, cum ar fi codul sursa (care este disponibil pentru toate celelalte monede virtuale existente la ora actuala).
 - asa-zisa companie producatoare - COINSRace - se foloseste de numele MCOIN pentru a induce in eroare victimele prin asocierea cu site-ul MCOIN.com, care nu are legatura cu inexistenta moneda mcoin, ci este un procesor de plati prin mobil. Aceasta asociere este suficienta pentru neavizati, care nu fac diferenta intre cele doua, si au impresia unei garantii prin aparenta seriozitate.
 - promoterii acestei fraude comenteaza sistematic pe site-urile care aduc in discutie afacerea, promovand-o si aducand argumente in favoarea ei. Mai mult decat atat, acestia ataca si ameninta cu fel de fel de actiuni legale, pe cei care nu sunt pacaliti si care le "denigreaza afacerea".
 - desi afirma ca vor prelua piata in scurt timp si ca vor deveni jucatori pe piete globale, alaturi de Google si Facebook, ei tintesc piete locale din estul Europei - Romania si curand Bulgaria. Tintele lor sunt tarile in curs de dezvoltare, sarace, si mai mult, persoanele neavizate pe care le prostesc prin intermediul unor persoane convingatoare, a unor site-uri aranjate profesionist, cateva stiri la TV si prin Internet si aparenta unei organizari.

Va rog sa nu participati, nici macar prin neglijenta, la inselarea atator oameni, si sa investigati cele mentionate aici, dupa care sa informati publicul, prin articole dedicate, de pericolele asociate.
Bursa.ro este singurul site care a revenit cu un update in care avertizeaza cititorii asupra riscurilor acestei afaceri.

Pe site-ul dvs, aveti articolul postat la
 
 
image
 
 
 
 
 
Prima casa vanduta in moneda virtuala Mcoin este una din...
Webnode, an innovative sitebuilder Have your own e-shop now!Get started
Preview by Yahoo
 


Mai jos aveti cateva link-uri in care se discuta acest topic de catre persoane mai avizate si in cunostinta de cauza. Aici veti gasi si alte argumente si resurse privitoare la aceasta afacere dubioasa.



Va rog sa luati atitudine si sa informati publicul!