event 2parale

duminică, 29 martie 2015

Report de 2,77 milioane euro la Loto 6/49


Reportul consemnat la categoria I a extragerii 6/49 de duminică depășește 2,77 milioane euro, în timp ce la aceeași categorie, dar la Joker, suma a ajuns la aproape 1,2 milioane de euro, a anunțat Loteria Română.
Conform sursei citate, duminică, 29 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce joi, 26 martie, Loteria Română a acordat 10.971 de premii în valoare totală de 667.954,88 lei.
"La Loto 6/ 49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 12,25 milioane de lei (peste 2,77 milioane de euro), iar la Noroc a rămas în joc un report cumulat în valoare de peste 2,25 milioane de lei (509.000 de euro). La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 5,25 milioane de lei (aproape 1,2 milioane euro), iar la categoria a II-a se înregistrează un report în valoare de aproximativ 251.340 de lei (aproximativ 57.000 de euro).

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC
La Noroc Plus s-a înregistrat la categoria I un report în valoare de peste 82.600 de lei (peste 18.700 de euro). La Loto 5/ 40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 394.800 de lei (peste 89.300 de euro), iar la Super Noroc reportul este în valoare de peste 71.850 lei (aproximativ16.200 de euro)", se precizează în comunicatul Loteriei Române.

Birocratia si coruptia ne-au lasat fara banii europeni. "Pretul prostiei" functionarilor romani: 1 MILIARD de euro

Am pierdut insa timp, luni si ani de zile fondurile au fost blocate, iar angajatii statului roman au pus tot felul de piedici celor care au vrut sa acceseze bani europeni. Cei care s-au incapatanat sa acceseze fonduri au facut insa minuni cu banii luati.
Sat cu pista de bicilete si centrala eoliana
26 de kilometri de drum asfaltat taie dealurile molcome aleCiuguduluiin toate directiile. Localnicii ii spun "Transalpina de Ciugud". Un drum facut in timp record cu banii europenilor: 2 milioane si jumate de euro. Pe cand alte comune, ba chiar orase se plang ca au drumuri pline de noroaie, la Ciugud nu mai gasesti o palma de drum fara asfalt. Prin sat santurile au fost inlocuite cu piste pentru biciclete, iar pe marginea drumului au fost plantati copaci ornamentali si trandafiri.
pista de biciclete Ciugud
Primarul Gheorghe Damian recunoaste ca totul se intampla dupa ce a devenit dependent de fondurile europene. „Cei care au ajuns sa ia fonduri europene dupa aia nu se mai satura. Nu se mai opresc”. In comuna nu exista casa fara apa si canalizare. Pana si pe camp, in zonele in care intr-o buna zi se va intinde satul s-au tras utilitati. Iar comuna a crescut de la 2670 la 3200 de locuitori.
Povestea primarului Gheorghe Damian incepe in anul 2000, cand a mers intr-un schimb de experinta in strainatate. A vazut cum fac altii si i-au venit idei. In varful dealului, cu fonduri primite de la guvernul Norvegiei, a ridicat o moara de vant si panouri electrice. Intr-o buna zi vrea sa umple dealul cu astfel de minunatii si toata comuna sa nu mai plateasca electricitate.

PRODUSE LA PROMOŢIE



Pe fostul islaz s-au instalat acum 20 de firme, multe dintre ele ridicate tot cu fonduri europene. Prin taxele si chiriile platite sporesc bugetul comunei. Oriune intorci privirea in sat dai peste panouri care vorbesc despre fondurile europene. Pe peretele primariei troneaza mare invitatia la bani. Iar sub primarie sta secretul succesului. O echipa de tineri, platiti tot din fonduri europene, sunt vanatori de finantar si au adus milioane de euro. Ce se intampla la Ciugud, ar trebui sa se intample in toata tara pentru ca finantari europene sunt multe. Din pacate, majoritatea comunelor s-au impotmolit in proiecte iar banii n-au mai ajuns la ele.
Jumatate din banii de la UE s-au oprit pe drum
19,2 miliarde de euro. Atat a avut la dispozitie Romania in perioada 2007-2013 de la Uniunea Europeana, din fonduri structurale si de coeziune. Cati bani am luat? Oficialii spun ca abia am ajuns anul acesta la 52 la suta. Si suntem in mare intarziere. Trebuia sa-i cheltuim pana la sfasitul anului 2013. iar din 2014 ar fi trebuit sa incepem sa atragem bani din urmatoarea transa care se ridica la 23 de miliarde de euro, bani alocati pentru perioada 2014-2015. Din aceasta noua transa n-am luat nimic pana acum. Practic, am pierdut 2 ani din cauza incompetentei functionarilor care s-au perindat prin guverne si administratie.
Cereri au fost pentru banii europeni. 39.265 de proiecte au fost depuse, proiecte care cereau din banii Uniunii 45 de miliarde de euro. Mai mult decat dublu fata de suma alocata. Au fost aprobate doar 12 mii de proiecte, care ar fi putat sa atraga din fondurile europene 19 miliarde de euro. Asta ar fi insemnat o absorbtie de suta la suta. Dar nu a fost asa. Din cauza coruptiei si a birocratiei, Romania a stat pe loc ani de zile, iar finantarea a fost blocata de mai multe ori. Politicienii s-au batut intre ei, au incheiat si rupt aliante, au schimbat guverne, iar toate acestea au adus dezastru. Am platit si inca platim penalitati si corectii financiare. In loc sa luam bani platim corectii de peste un miliard de euro din cauza greselilor.
fonduri UE
Cearta pe incompetenta
„Un milliard de euro ne costa pe noi pretul prostiei pentru ca ne-am permis sa punem in functie oameni incapabili, ministri care nu si-au asumat raspunderea”, spune Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene
Cristina Traila a fost director al ANRMAP, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice. „Eram vai de mama noastra”, recunoaste. In 2011 a descoperit un adevarat dezastru in acceasarea fondurilor europene: 80% din dosare au fost respinse dupa prima luna de verificari. Atunci a luat decizia ca toate cererile de finantare sa treaca prin biroul ei. Iar asta, sustine ministrul Teodorovici, a dus la blocaje: „A dat OK-ul pe foarte multe documentatii care dupa aceea s-a dovedit ca au fost gresite”

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC
Traila sustine insa ca legislatia dupa care a lucrat era gandita chiar de actualul ministru al fondurilor, care era secretar de stat la momentul respectiv in ministerul Finantelor. „El este creatorul acestui sistem de achizitii publice”, spune fostul director.
In documentele oficiale se arata ca existenta mai multor institutii care controleaza si administreaza fondurile europene a dus la blocaje. In plus, contestatiile, birocratia, nerespectarea temenelor, contractele cu dedicatie sunt alte cauze care au tinut banii europeni departe de noi.
Sursa: Pro TV


Top 8 gradini zoologice ce nu trebuie sa le ratati

Top 8 gradini zoologice ce nu trebuie sa le ratati© TION: Top 8 gradini zoologice ce nu trebuie sa le ratati
Scris de T. Ex. O plimbare la grădina zoologică poate fi o excursie interesantă pentru oricine, indiferent de vârstă. Dar, atunci când ajungi într-unul dintre cele mai mari parcuri zoologice din lume, care adăpostește zeci de mii de specii neobișnuite, atunci excursia devine o adevărată aventură. Noi vă prezentăm cele mai fascinante grădini zoologice din lume

1 San Diego Zoo
Grădina Zoologică din statul american California se întinde pe mai mult de 40 de hectare și se mândrește cu aproximativ 650 de specii. Turiștii pot admira peste 3.700 de animale care mai de care mai ciudate și interesante în Parcul Balboa. Acest parc a fost primul care a introdus areale în spațiu deschis, pentru ca animalele să se simtă mai confortabil, eliminând cuștile. Tot aici se depun eforturi susținute pentru conservarea speciilor pe cale de dispariție.
san diego
2. Beijing Zoo
Grădina din capitala Chinei a fost fondată în 1906 de către dinastia Qing, iar acum găzduiește cea mai mare colecție de animale din țară. Parcul zoologic este faimos pentru colecția de animale rare endemice Chinei. Aici puteți descoperi exemplare de panda gigant, aligatori chinezești și salamandre.
beijing zoo
3. Moscova Zoo
Grădina Zoologică din Moscova și-a deschis porțile în 1864 și este una dintre cele mai vechi din lume. Cu o colecție de peste 6.000 de exemplare, parcul se mândrește și cu un acvariu, o expoziție de păsări și una de lei de mare.
moscova
4. Ediburgh Zoo
În capitala Scoției veți descoperi una dintre cele mai mari grădini zoologice din Europa. Acest parc găzduiește o impresionantă colecție de pinguini – peste 100 de exemplare de diferite specii. Una dintre cele mai îndrăgite atracții este parada pinguinilor, când majoritatea păsărilor sunt lăsate să circule libere prin parc, iar vizitatorii pot interacționa cu ele.
edinburgh
5. Berlin Zoo
Cea mai populară grădină din Europa, acest parc a atins culmile faimei când puiul de urs polar Knut a devenit vedetă internațională. Tot aici veți putea face cunoștință cu Bao-Bao, un minunat exemplar de panda gigant, care este și cel mai bătrân exemplar din captivitate. În afara „celebrităților” care trăiesc aici, acest parc este cunoscut și pentru programele de înmulțire și reintroducere în sălbăticie a animalelor, dar și pentru atenția de care dau dovada designerii care realizează habitatele animalelor.
Berlin Zoo
6. Grădinile Zoologice Naționale ale Africii de Sud
Aflată în Pretoria, pe un areal de peste 80 de hectare, această grădină zoologică este străbătută de râul Apies, formându-se astfel două zone imense. Turiștii pot descoperi aici peste 9.000 de animale printre cea mai mare colecție de copaci exotici. Nu ratați hipopotamii, tigrii sau panda roșii. Această grădină se mândrește și cu un program de reproducere de mare succes – majoritatea animalelor de aici s-au născut în acest parc.
africa de sud
7. Toronto Zoo
Una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume, Toronto Zoo se laudă cu peste 16.000 exemplare. Parcul este împărțit în mai multe zone, unde se află animale din diferite regiuni ale lumii. Această grădină are și un program de salvare a urșilor polari, din zonele unde sunt amenințați.
toronto
8. Singapore Zoo
Singapore Zoo este cunoscută pentru eforturile de a construi un habitat care să nu aibă niciun fel de restricții. Astfel, animalele de aici trăiesc în adevărate regiuni ce imită îndeaproape mediul lor natural. Aici se utilizează pârâuri artificiale și sticlă pentru a delimita zonele oferind, astfel, o experiență mai personală și interactivă vizitatorilor. Mai mult, spectacolul „Mic dejun cu urangutani” oferă posibilitatea turiștilor de a interacționa îndeaproape cu aceste animale.
singapore

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC


29. martie 2015 17:16; Reactualizat la:

Romanii au talent. Măsură de ultimă oră a şefilor. Mihaela Rădulescu a aflat că...

EXCLUSIV. Pentru prima dată, Românii au talent nu se va filma la Buftea. Unde vor avea loc galele live

Petrişor Obaepetrisor.obae@paginademedia.ro
PREMIERĂAndi MoisescuAndraBebe Cotimanis șiMihaela Rădulescu vor juriza galele live din studiouri noi. Pentru prima dată în istoria show-ului, Românii au talentnu va mai fi filmat în Studiourile Media Pro de la Buftea. În acest sezon, galele live se vor desfășura în alte studiouri, la 10 -15 kilometri de Capitală.
Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, galele în directRomânii au talent vor avea loc în studiourileKentauros, amplasate la Ștefăneștii de jos, din Județul Ilfov.
În prezent, Studiourile Media Pro sunt în discuții pentru a fi vîndute. Unul dintre ofertanți este Bobby Păunescu, în parteneriat cu o firmă americană, după cumPaginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.
Citește și:

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Andreea Esca, ANUNȚ pentru admiratori! Ce se întâmplă cu emisiunea de radio

Deși este la pupitrul Știrilor Pro TV de aproape 20 de ani, Andreea Esca și-a dorit să facă și radio, așa că acum are o emisiune și la postul Europa FM.

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Știrista are vedete invitate în fiecare ediție și se pare că îi merge din ce în ce mai bine. Ea a ținut să facă un anunț pe o rețea de socializare, în care a dezvăluit că oamenii o felicită pentru succesul emisiunii. ”Sunt foarte fericită pentru că din ce în ce mai mulți oameni mă felicită pentru emisiunea de la radio! Vă mulțumesc foarte mult”, a scris Andreea Esca.
Andreea Esca se identifică cu postul ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută". Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor '90 și, ca mulți dintre angajații și vedetele ProTV, era o figură necunoscută publicului românesc. Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-esca-anunt-pentru-admiratori-emisiune-de-la-radio-530071.html#ixzz3VmmfGWkl

Înfiorător.Ce a ridicat poliţia din casa copilotului care a prăbușit intenționat avionul Germanwings

Ultimele imagini cu avionul Germanwings prăbuşit în Alpi
Ultimele imagini cu avionul Germanwings prăbuşit în Alpi
Anchetatorii germani au efectuat percheziții joi seară în vestul Germaniei la două domicilii ale copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat că a prăbușit intenționat avionul în munți miercuri dimineață, a anunțat procuratura din Düsseldorf (nord-vest), potrivit AGERPRES.
"Perchezițiile se referă atât la apartamentul din Düsseldorf al copilotului, cât și la locuința din Montabaur", unde suspectul, Andreas Lubitz, în vârstă de 28 de ani, trăia o parte din timp la părinții săi, a declarat procurorul Ralf Herrenbrück.
În jurul orei 19.45 GMT, anchetatorii au încheiat percheziția la locuința din Montabaur, oraș cu 12.500 de locuitori situat între Düsseldorf și Frankfurt, a observat un corespondent al agenției France Presse.
O persoană, cu fața acoperită de o haină, a ieșit împreună cu anchetatorii care nu au făcut nicio declarație presei.
Aceștia au luat cu ei unitatea centrală a unui calculator, precum și o cutie și doi saci albaștri foarte probabil plini.
Un cordon de polițiști a înconjurat joi seară casa familiei Lubitz ale cărei jaluzele au fost trase în timpul investigațiilor.
Procuratura din Düsseldorf a deschis o anchetă în paralel cu investigațiile principale făcute în Franța, pentru că numeroase victime locuiau în această regiune a Germaniei.
Într-un comunicat, procuratura s-a referit la percheziții efectuate "la Düsseldorf și în alte locuri", pentru a găsi "elemente personale susceptibile să lămurească faptele".
La rândul său, agenția germană de presă dpa a anunțat că anchetatorii vor merge, de asemenea, la domiciliile victimelor din regiune pentru a contribui la identificarea corpurilor prelevând amprente ADN.
Alți polițiști au efectuat o anchetă printre vecinii din respectivul cartier al orașului Montabaur unde sunt prezenți numeroși corespondenți de presă.
Justiția franceză suspectează că Andreas Lubitz s-a prăbușit intenționat cu avionul Airbus A320 al companiei Germanwings pe care îl pilota, având la bord alte 149 de persoane, în timp ce comandantul de bord era blocat afară din cockpit


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ce-a-ridicat-politia-din-casa-copilotului-suspectat-ca-a-prabu-it-inten-ionat-avionul_1662621.html#ixzz3Vml7d0OS 
Follow us: @realitatea on Twitter

Ce se intampla cu chipul Andreei Tonciu?! Ii statea mai bine cand avea nasul mare? Specialistii explica

Andreea Tonciu a fost complexata de faptul ca avea nasul mare, insa nu-si gasea curajul sa apeleze la operatii estetice. A fost chiar si la control la cativa medici renumiti, dar nu s-a lasat pe mana niciunuia.

Intr-un final, un medic din Turcia a reusit sa o convinga sa-si taie nasul. Astfel, Andreea a plecat in Turcia si si-a facut operatie de rinoplastie. A fost extrem de incantata de rezultat si nu-si putea lua ochii de la nasucul ei, atunci cand se privea in oglinda.
La scurt timp, a apelat din nou la serviciile medicului estetician. A doua oara, bruneta si-a schimbat silicoanele si si-a marit buzele. Fanii ei insa nu au mai fost atat de incantati de noul ei chip.Asa arata Tonciu acumAndreea, imediat dupa ce si-a marit buzele
Specialistii insa explica de ce Andreea nu mai este pe placul fanilor dupa ce si-a marit buzele.
“Andreea Tonciu si-a facut pe barter, in Turcia, nasul si buzele. Operatia la nas iesise bine, parca i se schimbase chipul. Buzele… au iesit hidoase, ca de broasca. Sunt de parerea ca si nasul putea fi facut mai mic, iar buzele injectate altfel. Probabil ei asa ii place, asa si-a dorit”,ne-a explicat medicul estetician Victor Schwartz.

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Kids Choice Awards 2015: câștigãtori & covorul roșu

Kids Choice Awards 2015: câștigãtori & covorul roșu

nick-jonas-frontIeri a avut loc în Los Angeles gala de decernare a premiilor Kids Choice 2015, evenimentul fiind găzduit de Nick Jonas. Marele câştigător al serii a fost filmul The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, cu premiile: Favorite Movie, Favorite Male & Favorite Female Action.

Lista completă a câştigătorilor:
Favorite TV Show
Austin & Ally – WINNER
Dog With A Blog
Every Witch Way
Henry Danger
Jessie
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
Favorite Family TV Show
Gotham
Shield
Modern Family – WINNER
Once Upon A Time
Big Bang Theory
Flash
Favorite TV Actor
Benjamin Flores, Jr
Charlie McDermott
Grant Gustin
Jack Griffo
Ross Lynch – WINNER
Jim Parsons
Favorite TV Actress
Chloe Bennett
Debby Ryan
Jennifer Morrison
Laura Marano – WINNER
Kira Kosarin
Kaley Cuoco-Sweeting
Favorite Cartoon
Adventure Time
Phineas & Ferb
Spongebob Squarepants – WINNER
Teenage Mutant Ninja Turtles
Teen Titans Go!
The Fairly Odd Parents
Favorite Reality Show
American Ninja Warrior
Cupcake Wars
Dance Moms – WINNER
Masterchef Junior
Shark Tank
Wipeout
Favorite Talent Competition Show
America’s Got Talent
America’s Next Top Model
American Idol
Dancing With The Stars
So You Think You Can Dance
The Voice – WINNER
Favorite Movie
Guardians of the Galaxy
Maleficent
Teenage Mutant Ninja Turtles
The Amazing Spider-Man 2
The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – WINNER
Transformers: Age of Extinction
Favorite Movie Actor
Ben Stiller – WINNER
Hugh Jackman
Jamie Foxx
Mark Wahlberg
Steve Carell
Will Arnett
Favorite Movie Actress
Angelina Jolie
Cameron Diaz
Elle Fanning
Emma Stone – WINNER
Jennifer Garner
Megan Fox
Favorite Villain
Angelina Jolie – Maleficent – WINNER
Cameron Diaz – Annie
Donald Sutherland – The Hunger Games
Jamie Foxx – The Amazing Spider-Man 2
Lee Pace – Guardians of the Galaxy
Meryl Streep – Into The Woods
Favorite Animated Movie
Big Hero 6 – WINNER
How To Train Your Dragon 2
Penguins of Madagascar
Rio 2
The Lego Movie
The Spongebob Movie: Sponge Out Of Water
Favorite Male Action Star
Andrew Garfield
Channing Tatum
Chris Evans
Chris Pratt
Hugh Jackman
Liam Hemsworth – WINNER
Favorite Female Action Star
Ellen Page
Evangeline Lilly
Halle Berry
Jennifer Lawrence – WINNER
Scarlett Johansson
Zoe Saldana
Favorite Song of the Year
“All About That Bass” by Meghan Trainor
“Bang Bang” by Jessie J, Ariana Grande, & Nicki Minaj – WINNER
“Dark Horse” by Katy Perry
“Fancy” by Iggy Azalea featuring Charli XCX
“Problem” by Ariana Grande featuring Iggy Azalea
“Shake It Off” by Taylor Swift
Favorite New Artist
Five Seconds of Summer
Echosmith
Fifth Harmony – WINNER
Iggy Azalea
Jessie J
Meghan Trainor
Favorite Music Group
Coldplay
Fall Out Boy
Imagine Dragons
Maroon 5
One Direction – WINNER
OneRepublic
Favorite Male Singer
Blake Shelton
Bruno Mars
Justin Timberlake
Nick Jonas – WINNER
Pharrell Williams
Sam Smith
Favorite Female Singer
Ariana Grande
Beyonce
Katy Perry
Nicki Minaj
Selena Gomez – WINNER
Taylor Swift
Favorite Book
Diary of a Wimpy Kid series – WINNER
Divergent series
Heroes of Olympus series
Percy Jackson’s Greek Gods
The Fault In Our Stars
The Maze Runner
Most Addicting Game
Angry Birds Transformers
Candy Crush
Disney Infinity 2.0
Mario Kart 8
Minecraft – WINNER
Skylanders Trap Team
Sursa: Just Jared