event 2parale

duminică, 29 martie 2015

Ce se intampla cu chipul Andreei Tonciu?! Ii statea mai bine cand avea nasul mare? Specialistii explica

Andreea Tonciu a fost complexata de faptul ca avea nasul mare, insa nu-si gasea curajul sa apeleze la operatii estetice. A fost chiar si la control la cativa medici renumiti, dar nu s-a lasat pe mana niciunuia.

Intr-un final, un medic din Turcia a reusit sa o convinga sa-si taie nasul. Astfel, Andreea a plecat in Turcia si si-a facut operatie de rinoplastie. A fost extrem de incantata de rezultat si nu-si putea lua ochii de la nasucul ei, atunci cand se privea in oglinda.
La scurt timp, a apelat din nou la serviciile medicului estetician. A doua oara, bruneta si-a schimbat silicoanele si si-a marit buzele. Fanii ei insa nu au mai fost atat de incantati de noul ei chip.Asa arata Tonciu acumAndreea, imediat dupa ce si-a marit buzele
Specialistii insa explica de ce Andreea nu mai este pe placul fanilor dupa ce si-a marit buzele.
“Andreea Tonciu si-a facut pe barter, in Turcia, nasul si buzele. Operatia la nas iesise bine, parca i se schimbase chipul. Buzele… au iesit hidoase, ca de broasca. Sunt de parerea ca si nasul putea fi facut mai mic, iar buzele injectate altfel. Probabil ei asa ii place, asa si-a dorit”,ne-a explicat medicul estetician Victor Schwartz.

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu