event 2parale

joi, 9 aprilie 2015

Aplicatia de chat Messenger de la Facebook are acum propriul site, separat de reteaua Facebook.

 Aplicatia de chat Messenger de la Facebook are acum propriul site, separat de reteaua Facebook. Lawww.messenger.com se gaseste o versiune marita a aplicatiei de mobil, utilizatorii putand sa discute cu prietenii fara a fi distrasi de alerte Facebook sau de postari de pe Newsfeed. Chat-ul pe Facebook Messenger se putea face fara probleme pe desktop si laptop, insa noutatea este ca aplicatia este acum distincta, nu integrata in Facebook. 

Facebook are planuri mari pentru Messenger, aplicatia care pe mobil are peste 600 milioane de utilizatori, dupa ce in iulie 2014 chat-ul cu prietenii este posibil pe mobil doar prin aplicatie, nu direct din Facebook.



Mai mult, compania a anuntat pe 25 martie ca Messenger devine o platforma pe care dezvoltatorii sunt invitati sa creeze diverse aplicatii foto, video, dar si de shopping.

Date fiind transformarile Messenger, nu e de mirare ca a fost lansata si varianta de PC browser despre care Facebook spune ca le permite user-ilor sa intre rapid in chat, sa converseze rapid si sa reia instant discutiile de unde le-au lasat.

Utilizatorii s-au obsinuit cu actuala varianta a Messenger de PC integrata in facebook.com, astfel ca messenger.com nu are de ce sa fie invadata. Insa, pe viitor, nu ar fi exclus ca chat-ul pe laptop sau desktop sa se poata face doar prin messenger.com, nu pe facebook.com, in stilul schimbarii petrecute deja pe mobil. 

de Vlad Barza      HotNews.ro
Economie | IT

Citeste mai multe despre     • 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu