event 2parale

luni, 31 august 2015

Cel mai mare SECRET al Facebook s-a aflat: Iată cum vei ști cine îți vizualizează profilul

facebook
A venit momentul sa descoperi care sunt oamenii cei mai interesati de persoana ta pe Facebook si sa afli daca printre ele se numara si cel pe care ai pus ochii si care te face sa stai ca pe ace. Daca vezi ca iti viziteaza des profilul, dar nu iti da mesaje, poate ar fi bine sa il abordezi tu. Pana la urma, orgoliul nu o sa iti aduca prea multe beneficii. Pana una alta, iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa afli cine iti viziteaza profilul de Facebook cel mai des!
Atentie! Nu poti apela la acest truc in browserul Opera, asa ca opteaza pentru Internet Explorer, Mozilla sau Google Chrome.
1. Du-te pe pagina profilului tau, pe zona gri din stanga Timeline-ului si apasa click dreapta, alegand apoi optiunea „View Page Source”. Iti va aparea o noua fereastra, in care vei vedea o insiruire haotica de litere si cifre – nu te speria, nu trebuie sa stii cod HTML!
2. Apasa CTRL + F (functia „find” in browser) si scrie: „InitialChatFriendsList” (fara ghilimele). Iti va aparea o alta insiruire, de data aceasta de numere. Acelea sunt codurile atribuite profilelor de Facebook ale prietenilor care iti viziteaza pagina.
3. Copiaza un numar (fara -0, -1, -2 sau -3 de la sfarsit, daca exista, si fara ghilimele) si du-te in fereastra cu profilul tau. Inlocuieste numele de profil cu numarul respectiv, si vei fi imediat redirectionata catre pagina prietenului in cauza. Codurile respective sunt puse in ordinea descrescatoare a vizitelor facute pe profilul tau, asa ca primul va fi al persoanei care iti urmareste cel mai des pagina, iar ultimul al persoanei care se uita cel mai rar la profilul tau (de exemplu, s-a uitat o data si atat), scrie divahair.ro.
Acum ca ai descoperit acest truc si poti afla cine iti viziteaza profilul de Facebook cel mai des, banuim ca vei petrece cateva zeci de minute bune descoperind cu surprindere (sau nu) care iti sunt cei mai infocati fani. Si, poate, vei afla ca pe locul 1 este exact persoana care sperai tu sa fie.



Dragnea îi face lui Iohannis un cadou de neprețuit

Liviu Dragnea impune PSD Programul politic al lui Klaus Iohannis: Sîrba Consensului!...În Declarația sa, făcută după tot protocolul unui șef recent și, ca atare, stăpînindu-se cu greu să nu chiuie de bucurie că e șef, așa cum și-a dorit de atîta amar de vreme, Liviu Dragnea, din partea PSD, a identificat înțelegerea drept semnul unei  viziuni comune asupra politicii a PSD și a PNL:„Temele majore ale României trebuie discutate în cadrul unui consens. Și noi și colegii din Opoziție avem această abordare, un climat politic bazat pe dialog”... La finele săptămînii, Liviu Dragnea a participat la Școala de vară a femeilor social-democrate de la Mamaia, manifestare ținută paralel  cu cea a lui Victor Ponta din Deltă. Cum se cuvine unui Boss, Liviu Dragnea  le-a ținut tovarășelor un discurs  în care a schițat liniile directoare ale Noii Politici a PSD. Revenind la învățătura care trebuie trasă din  întîlnirea de joi, 27 august 2015: „Eu cred că în această săptămână, cînd reprezentanții tuturor partidelor parlamentare au stat la masă pentru a discuta și a decide asupra noului cod fiscal, am dovedit că poate să existe și un alt mod de a face politică, unul bazat pe dialog și nu pe hărțuială de dragul hărțuielii sau pe conflicte.”... Teza consensului a apărut însă, în chip surprinzător, în programul electoral al lui Klaus Iohannis. La vremea respectivă, am avertizat că această întoarcere la Consensul de tip Ion Iliescu e deopotrivă nocivă și imposibilă. Ei bine, dacă în ce privește nocivitatea, mai trebuie timp pentru a fi confirmată, în ce privește posibilitatea, viața mi-a dat una peste bot. revista preseiPrin aducerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD, Sistemul e pe cale să-i facă lui Klaus Iohannis un cadou de neprețuit: Consensul de tip Ion Iliescu... Temele majore ale unei țări – inclusiv America – se rezolvă prin dispută și nu prin consens. N-am auzit pînă acum pe Barack Obama că, pentru a stabili consensul, renunță la Acordul cu Iranul drept semn de concesie făcută Republicanilor. Liviu Dragnea ne propune, așadar, un PSD scopit, devenit un eunuc politic, un partid fără testicule, pentru a-i face pe plac lui Klaus Iohannis. E atît de nerăbdător în a-i face pe plac lui Klaus Iohannis că nu ezită să arate că Președintele l-a inspirat în lansarea tezei despre Noua Eră în politica românească, Eră în care partidele politice vor fi pentru Klaus Iohannis ca Haremul pentru Măritul Padișah.

Sursa articol