event 2parale

duminică, 29 martie 2015

Andreea Esca, ANUNȚ pentru admiratori! Ce se întâmplă cu emisiunea de radio

Deși este la pupitrul Știrilor Pro TV de aproape 20 de ani, Andreea Esca și-a dorit să facă și radio, așa că acum are o emisiune și la postul Europa FM.

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Știrista are vedete invitate în fiecare ediție și se pare că îi merge din ce în ce mai bine. Ea a ținut să facă un anunț pe o rețea de socializare, în care a dezvăluit că oamenii o felicită pentru succesul emisiunii. ”Sunt foarte fericită pentru că din ce în ce mai mulți oameni mă felicită pentru emisiunea de la radio! Vă mulțumesc foarte mult”, a scris Andreea Esca.
Andreea Esca se identifică cu postul ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută". Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor '90 și, ca mulți dintre angajații și vedetele ProTV, era o figură necunoscută publicului românesc. Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-esca-anunt-pentru-admiratori-emisiune-de-la-radio-530071.html#ixzz3VmmfGWkl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu