event 2parale

vineri, 3 aprilie 2015

7 VEDETE DESPRE CARE NU CREDEAI CĂ AU OPERAȚII ESTETICE


click pe poza: FOTO (1)
În zilele noastre, din ce în ce mai multe persoane apelează la chirurgia estetică. Deși majoritatea vedetelor din România au confirmat și au vorbit extrem de deschis despre intervențiile la care au fost supuse, există și personaje din lumea mondenă care au preferat să nu iasă foarte des la înaintare cu declarații de acest gen. Iată care sunt vedetele despre care nu credeai că au operații estetice!

1. Nicoleta Voica
Acum în vârstă de 59 de ani, Nicoleta Voica a fost prima femeie din România care a fost supusă unui implant mamar. Se întâmpla în 1988, pe când avea 32 de ani, iar operația a avut loc în Statele unite ale Americii.
2. Catinca Roman
Catinca este o altă vedetă din România care a apelat la acest tip de procedură chirurgicală. Designer-ul și-a făcut această intervenţie la doi ani după ce a născut-o pe fiica sa, Calina (acum în vârsă de 16 ani) întrucât sânii acesteia își pierduseră din fermitate după alăptare. Catinca a apelat la medicul Tiberiu Bratu, din Timişoara, care i-a pus implanturi de 250 de mililitri.
3. Raluca Bădulescu
După ce a slăbit peste 60 de kilograme în urma operației de micșorare a stomacului, Raluca a decis să se lase pe mâna medicului estetician pentru a-i construi un bust generos. Însă nu unul la fel de generos ca înainte, ci care să respecte proporțiile actualei siluete.
4. Monica Tatoiu
La scurt timp după ce a anunțat că a scăpat de cancerul la sân, Monica Tatoiu a fost supusă unei noi intervenții chirugicale, de această dată una estetică. Mai exact, doamna Tatoiu și-a injectat acid hialuronic în buze.
5. Claudia Pavel (Cream)
Claudia nu a fost deloc mulțmită de operația pe care și-a făcut-o, o rinoplastie de care s-a ocupat doctorul Ioan Lascăr. Cântăreața a făcut acest pas în urmă cu 9 ani din rațiuni medicale, dar și estetice. Și-a refăcut ulterior nasul în Germania, plătind nu mai puțin de 5000 de euro.
6. Nicolae Guță
După ce a fost diagnosticat cu deviație de sept, manelistul a trecut prin patru operații pentru a ajunge la rezultatele pe care și le-a dorit. Pentru toate acestea, Nicolae Guță a scos din buzunar mii de euro. Să fi apelat la chirurgia plastică numai din motive medicale?
7. Cornelia Catanga
La 56 de ani, cântăreața și-a pus silicoane, fiind nemulțumită de aspectul bustului său. Ulterior, aceasta a renunțat la implanturi, invocând dureri în zona pieptului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu