event 2parale

joi, 2 aprilie 2015

Bulgari a ales-o pe Carla Bruni


carla bruniCarla Bruni se intoarce la prima sa dragoste, modelingul. Fosta prima doamna a Frantei va aparea in urmatoarea campanie Bulgari pentru a prezenta colectia de bijuterii.

Frumoasa Carla a fost surprinsa impreuna cu fotograful Terry Richardson in Paris, in locul in care exista indicii ca a avut loc sedinta foto pentru catalog. Aceasta experienta reprezinta o premiera pentru “vedeta Vogue”, fiind prima data cand ea pozeaza pentru o casa de bijuterii.
(P) COSMETICE Accesorii cosmetice Cadouri Make-up Îngrijirea tenului Îngrijire corp Îngrijire personală Îngrijirea părului Cosmetice pentru bărbați Produse pentru copii. De la8,45Lei

Bruni a pasit pe podiumurile de defilare a diferitelor mari case de moda, printre care amintim Chanel, Christian Dior si Yves Saint Laurent dar a parasit lumea modei pentru a se concentra pe cariera sa muzicala in 1997. A urmat apoi o alta pauza dupa casatoria cu Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, din 2008. Va lansa insa un nou album, Little French Songs, luna viitoare.

carla bruni bulgari

Sursa foto: Hepta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu