event 2parale

marți, 31 martie 2015

Atac armat la un tribunal din Turcia! Un procuror a fost luat ostatic

Publicat: Marţi, 31 Martie 2015, 17:30 Mai multi barbați înarmați l-au luat, marți, ostatic, pe procurorul care se ocupa de ancheta lansata dupa moartea unui adolescent ranit de poliție în timpul protestelor antiguvernamentale din 2013. Procurorul a fost luat de la tribunalul din Instanbul. În timpul luarii de ostatici care a avut loc într-o sala a Palatului de Justiție Caglayan s-au auzit si focuri de arma, potrivit Agerpres.ro. Presa turca a atribuit atacul unui grup marxist clandestin denumit Frontul revoluționar de eliberare a poporului (DHKP-C), cunoscut pentru numeroasele… Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…   Sursa articol si foto: spynews.ro 

Citeste tot pe: http://www.ziarelive.ro/stiri/atac-armat-la-un-tribunal-din-turcia-un-procuror-a-fost-luat-ostatic.html



Site-ul tau. 

Este gratis! 

Realizat în 5 minute 

Puteți face ca site-ul dumneavoastră să funcționeze în doar cinci minute. Include grafică modernă și conținut profesionist, realizat de către specialiștii noștri.

ESTE GRATIS!

Cele mai bune lucruri în viață sunt gratuite. La fel și serviciile noastre: șabloane moderne, crearea site-ului, administrarea conținutului și găzduirea acestuia.

Webnode - Create a site in 3 steps

REALIZAT ÎN 5 MINUTE

Puteți face ca site-ul dumneavoastră să funcționeze în doar cinci minute. Include grafică modernă și conținut profesionist, realizat de către specialiștii noștri.

FOLOSIȚI PROPRIUL DOMENIU

Puteți să vă administrați site-ul folosind propriul domeniu (www.domeniultau.ro) sau puteți înregistra un nou domeniu direct prin Webnode.

RAPID ȘI UȘOR

Lucrând cu Webnode, lucrați rapid și ușor. Nu aveți nevoie de abilități tehnice, instalare sau configurare. Doar înregistrați-vă și începeți să creați.

FĂRĂ RECLAME

Cine nu și-ar dori un site gratuit, ușor și fără reclame sau anunțuri publicitare deranjante? Bucurați-vă și profitați de toate acestea cu Webnode.

ȘABLOANE MODERNE

Specialiștii noștri în design grafic vă oferă o gamă complexă și variată de șabloane moderne și creative. Există câte ceva pentru fiecare!

MARKETING SEO

Webnode include optimizare pentru motoare de căutare (SEO) și tehnici SEO avansate. Se generează în mod automat URL inteligent și harta site-ului.

TOTUL ÎNTR-UN SINGUR LOC

Administrare conținut, găzduire, statistici site, e‑mail, magazin online, blog-uri, forumuri, sondaje, galerii foto, cataloage de produse, RSS și multe altele.

Site personal

O soluție ideală pentru site-uri private, blog-uri sau galerii foto. Fără reclame deranjante sau bannere flash. Rapid, simplu și gratis.

Site pentru afaceri

Creați propriul site pentru afaceri în 5 minute. Șabloane moderne create de profesioniști pentru mai mult de 100 de ramuri de afaceri.

Magazin online

Începeți să vindeți pe internet și atrageți imediat clienți noi. Puteți crea și folosi noul dumneavoastră magazin online în câteva minute.

 Site optimizat pentru dispozitive mobile

Cu Webnode, site-ul dvs. este automat creat cu propria versiune mobilă. Noile șabloane moderne vă garantează că site-ul va fi afișat perfect pe orice dispozitiv mobil.

CE ESTE O VERSIUNE MOBILĂ?

Odată ce v-ați creat site-ul, acesta va fi accesibil de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de dimensiunea acestuia. Alegeți dintr-o gamă variată de șabloane care adaptează aspectul site-ului pentru smartphone și tabletă. Șabloanele permit site-ului să fie vizualizat comod indiferent de dispozitivul utilizat. O versiune mobilă permite o navigare ușoară și încurajează vizitatorii să revină mai des.
Webnode - Create a site in 3 steps

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu