event 2parale

marți, 31 martie 2015

CONNECT-R ŞI-A VÂNDUT «FRĂTZIWEARUL» PE 5.000 EURO!

click pe poza: FOTO (1)
Duminică seară, la Sala Palatului, Antonia şi Alex Velea au experimentat cel mai important moment din cariera lor: au susţinut primul spectacol, cu sala plină, în faţa a 4.000 de oameni. Colegi de breaslă precum Moga, Smiley sau Dan Bittman le-au venit în ajutor, însă unul a decis să trădeze.

Timp de mai bine de două ore, Velea şi iubita lui, Antonia, au incendiat atmosfera la Sala Palatului trecându- şi publicul prin toate etapele evoluţiei lor muzicale. Toţi cei cu care au colaborat de-a lungul timpului le-au fost alături, mai puţin unul.
Deşi anunţase că va urca pe scenă cu ei, Connect-R, artistul cu care Velea a realizat mai multe piese, a făcut stânga-mprejur cu doar câteva zile înainte de show, lăsându-şi colegul cu ochii în soare. Din informaţiile noastre, Connect-R ar fi preferat să ia un contract pe bani, decât să cânte benevol pentru Velea şi Antonia. Exact în ziua spectacolului de la Sala Palatului, acesta a cântat în Albania, contra sumei de 5.000 de euro, spun surse din industria muzicală.

Bittman le-a cântat de ziua lui
Connect-R ar fi trebuit să interpreteze alături de “frătziwearul” Alex două din hiturile care i-au consacrat: “Dacă dragostea dispare” şi “Dragoste la prima vedere”, lucru care nu s-a mai întâmplat. În schimb, deşi era ziua lui de naştere, Dan Bittman a onorat invitaţia Antoniei de a face un duet pe piesa “Întoarce- te acasă”, iar Smiley a zburat peste zece ore, din America, pentru a participa la show, aşa cum promisese.
Gestul lui Connect-R trădează faptul că, după cearta provocată de iniţiativa de a-şi însuşi drepturile de autor pentru piesa comună “Dragoste la prima vedere”, relaţia lui cu Alex Velea nu a reintrat în normal nici după mult trâmbiţata împăcare, până la care cei doi nu-şi mai vorbiseră de mai bine de doi ani.

Velea a plâns de fericire după show
Spectacolul “Defectul tău sunt eu” a fost un succes din toate punctele de vedere. Publicul a savurat din plin momentele create de amfitrionii Antonia şi Alex Velea, iar munca din ultimele luni le-a fost răsplătită cu aplauze îndelungi. Potrivit martorilor, ca o eliberare, după show, Velea s-a închis în cabina lui şi a plâns de fericire.

PRODUSE LA PROMOŢIE


CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu