event 2parale

luni, 30 martie 2015

Laura Cosoi e DE NERECUNOSCUT: nepieptănată şi cu mahiajul întins pe sub ochi

Fiecare apariţie în public, Laura Cosoi arată ca scoasă din cutie: un machiaj perfect, o coafură perfectă, ţinute... perfecte.

Frumoasa Laura Cosoi a reuşit la fiecare apariţie publică să le taie răsuflarea dominilor. Fără a umbla cu decolteuri adânci sau ţinute transparente, frumoasa blondă a ştiut cum să îşi pună în evidenţă atuurile fizice. De fiecare dată, Laura nu a ieşit din casă fără să arate impecabil. Sunt, însă, şi excepţii. Cu părul ciufulit, cu machiajul întins pe sub ochi, cu urme de lacrimi pe obraji, dar şi cu ţinute vulgare... aşa apare Laura Cosoi în cel mai nou film al ei, ”Cel ales”, ce va avea premiera pe 24 aprilie.

UPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC
În pelicula regizată de Cristian Comeaga, Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin - Nora -, soţia adulteră a unui antrenor de fotbal, o femeie puternică şi complexă, un mix de trăsături de caracter contradictorii: este gingaşă, dar şi vulgară şi superficială. “Mi-a plăcut din prima Nora. Personajul pur şi simplu m-a năucit! Şi asta pentru că este inteligentă, dar şi vicleană, trece brusc de la o stare la alta şi are o personalitate de-a dreptul vulcanică!, spune Laura Cosoi.


Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/laura-cosoi-cel-ales-530152.html#ixzz3VrjbZydn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu