event 2parale

luni, 30 martie 2015

VICA BLOCHINA AR PUTEA SA PIARDA APARTAMENTUL DE 350.000 DE EURO DE LA PITI!


click pe poza: FOTO (1

Vica Blochina risca sa ramana fara apartamentul de 350.000 de euro pe care fostul selectioner Victor Piturca i l-a facut cadou pe vremea cand inca mai formau un cuplu.
Vica Blochina are din ce in ce mai multe probleme. Femeia cu care fostul selectioner, Victor Piturca, are un copil, ar putea sa-si piarda apartamentul in valoare de 350.000 de euro in care locuieste pentru o datorie la intretinere. Suma restanta depaseste 7.300 de lei, iar Asociatia de Propietari a castigat deja unul din cele doua procese pe care i le-a intentat Vicai. In plus, Vica e obligata sa plateasca inca 1.000 de lei cu titlu de chelutieli de judecata. Vica are la dispozitie 30 de zile sa atace decizia Judecatoriei Sectorului 4, iar daca nu o va face, Asociatia ar putea solicita scoaterea la licitatie a apartamentului in vederea recuperarii prejudiciului.
Cei peste 8.000 de lei e insa un mizilic fata de despagubirile pe care medicul Adina Alberts i le solicita in instanta. Aceasta ii cere 450.000 de euro daune pentru calomnie si stricarea imaginii publice.
Vica Blochina beneficiaza in numele fiului ei de o pensie alimentara stabilita la 39.000 de lei lunar, iar participarea la emisiunea „Ferma” i-a mai umplut conturile cu cateva mii de euro.
Autor:    Wowbiz.ro
Sursa:   www.wowbiz.ro
 

CUPTOR ELECTRIC HARLEM MODEL RUSTIC

Cuptor electric Harlem model RUSTIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu