event 2parale

luni, 6 aprilie 2015

Retete de Pasti - PUI CU CARTOFI SI CEAPA LA CUPTOR


Ingrediente Pui cu cartofi si ceapa la cuptor

1 pui  ~ 1 kg  , 50 ml ulei, 100 ml supa sau apa, 5 cartofi, 100 ml vin, 5 cepe mici, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare Pui cu cartofi si ceapa la cuptor

  1. Puiul se presara cu sare si piper apoi se aseaza intr- un vas termorezistent.
  2. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele. Ceapa se curata si se spala.
  3. Adaugam cartofii , ceapa, asezonam cu  sare si piper apoi adaugam  uleiul si supa.
  4. Se introduce vasul  in cuptorul incalzit la 200C   pentru 30-40 min.
  5. Dupa acest timp se scoate vasul din cuptor, se toarna vinul peste  pui apoi introducem din nou la cuptor pentru 30-40 min.
  6. Cand este gata se taie pe jumatate si se serveste cu legume si ceapa verde.
Pofta Buna!
Sursa reteta
Pui cu cartofi si ceapa la cuptor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu