Ingrediente Pui cu cartofi si ceapa la cuptor
1 pui ~ 1 kg , 50 ml ulei, 100 ml supa sau apa, 5 cartofi, 100 ml vin, 5 cepe mici, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare Pui cu cartofi si ceapa la cuptor
- Puiul se presara cu sare si piper apoi se aseaza intr- un vas termorezistent.
- Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele. Ceapa se curata si se spala.
- Adaugam cartofii , ceapa, asezonam cu sare si piper apoi adaugam uleiul si supa.
- Se introduce vasul in cuptorul incalzit la 200C pentru 30-40 min.
- Dupa acest timp se scoate vasul din cuptor, se toarna vinul peste pui apoi introducem din nou la cuptor pentru 30-40 min.
- Cand este gata se taie pe jumatate si se serveste cu legume si ceapa verde.
Pofta Buna!
Sursa reteta
- Puiul se presara cu sare si piper apoi se aseaza intr- un vas termorezistent.
- Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele. Ceapa se curata si se spala.
- Adaugam cartofii , ceapa, asezonam cu sare si piper apoi adaugam uleiul si supa.
- Se introduce vasul in cuptorul incalzit la 200C pentru 30-40 min.
- Dupa acest timp se scoate vasul din cuptor, se toarna vinul peste pui apoi introducem din nou la cuptor pentru 30-40 min.
- Cand este gata se taie pe jumatate si se serveste cu legume si ceapa verde.
Pofta Buna!
Sursa reteta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu